Emma Kari – paremman maailman tekijä

 

Olen valtuustoryhmän puheenjohtaja, kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja ja kahden kurittoman lapsen äiti. Aikaisemmin olen toiminut myös mm. ympäristöministeri Ville Niinistön erityisavustajana ympäristöministeriössä, Helsingin Vihreiden nuorten puheenjohtajana ja tehnyt töitä Anni Sinnemäen eduskunta-avustajana.

Olen ehdolla huhtikuun eduskuntavaaleissa, koska haluan olla rakentamassa parempaa maailmaa, jossa pidetään huolta sekä heikoimmista että luonnosta.

Rakastan Helsinkiä, sen elämäntapaa ja rytmiä. Olen intohimoinen luonnonsuojelija, mutta uskon, että ympäristöongelmat ratkaistaan kaupungeissa. Uskon siihen, että vihreiden tehtävänä on nostaa niitä, joiden omat voimat eivät riitä. Samalla uskon siihen, että meidän on työmme on antaa vapautta ja tilaa niille, jotka haluavat luoda uutta.

Helsingissä olemme tämän valtuustokauden aikana saaneet aikaan paljon. Tiukassa taloudellisessa tilanteessa olemme panostaneet lapsiin ja niihin ihmisiin, jotka tarvitsevat kaupungin tukea eniten. Olemme rakentaneet kaupunkia, joka laittaa rahansa moottoritieliittymien sijaan pyöräilyyn ja joukkoliikenteeseen. Olemme puolustaneet kaupunkimetsiä ja tehneet kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa. Olemme rakentaneet päiväkoteja ja laittaneet rahaa homekoulujen korjaamiseen. Olemme ajaneet terveydenhuoltoa myös niille lapsille ja äideille, jotka ovat Helsingissä paperittomina ja äärimmäisen turvattomassa asemassa. Olemme rakentaneet tasa-arvoisempaa ja ekologisempaa Helsinkiä.

Emma Kari

Paremman maailman tekijä, vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja, Helsingin kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja ja kahden lapsen äiti.

Flickr

    Takaisin ylös