Emma Kari

Olen 31-vuotias valtuustoryhmän puheenjohtaja, kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja ja kahden kurittoman lapsen äiti. Työskentelen puolueen puheenjohtajan Ville Niinistön erityisavustajana ympäristöministeriössä. Aikaisemmin olen toiminut myös mm. Vihreiden nuorten puheenjohtajana ja tehnyt töitä Anni Sinnemäen eduskunta-avustajana.

Rakastan Helsinkiä, sen elämäntapaa ja rytmiä. Olen intohimoinen luonnonsuojelija, mutta uskon, että ympäristöongelmat ratkaistaan kaupungeissa. Uskon siihen, että vihreiden tehtävänä on nostaa niitä, joiden omat voimat eivät riitä. Samalla uskon siihen, että meidän on työmme on antaa vapautta ja tilaa niille, jotka haluavat luoda uutta.

Helsingissä olemme tämän valtuustokauden aikana saaneet aikaan paljon. Tiukassa taloudellisessa tilanteessa olemme panostaneet lapsiin ja niihin ihmisiin, jotka tarvitsevat kaupungin tukea eniten. Olemme rakentaneet kaupunkia, joka laittaa rahansa moottoritieliittymien sijaan pyöräilyyn ja joukkoliikenteeseen. Olemme puolustaneet kaupunkimetsiä ja tehneet kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa. Olemme rakentaneet päiväkoteja ja laittaneet rahaa homekoulujen korjaamiseen. Olemme ajaneet terveydenhuoltoa myös niille lapsille ja äideille, jotka ovat Helsingissä paperittomina ja äärimmäisen turvattomassa asemassa. Olemme rakentaneet tasa-arvoisempaa ja ekologisempaa Helsinkiä.

Emma Kari

Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja, Helsingin kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja, ympäristöministerin erityisavustaja ja kahden lapsen äiti

Flickr

    Takaisin ylös