Siksi Emma!

 

Kaarina Korhonen    Helsinki tutkija Emmalla on vahvat näytöt kyvystä ajaa vihreiden tavoitteita neuvotellen ja kenttää kuunnellen.

 

Pauliina Lehtinen Helsinki Toiminnanjohtaja Emmassa on kaikkea sitä mitä tulevalta Vihreiden puheenjohtajalta kaipaan – arvot kohdillaan, taitava poliitikko ja kyky nähdä oleellinen, intohimoa taistella niiden asioiden puolesta joihin uskoo, kyky luoda startegioita ja voittaa neuvotteluja, lämpöä ja aitoa välittämistä toisista ihmisistä, eläimistä ja luonnosta.

 

Viisas, periksiantamaton, rohkea, maanläheinen ja kauasnäköinen johtaja, joka vie politiikkaa suuntaan, jossa heikoimman ääni tulee kuluviin ja tasa-arvoisempi tulevaisuus kuuluu kaikille.

–          Sini Nykänen, lastentarhanopettaja

Leo

Lähde

Nokia Lehtori, eläkkeellä Kirkastui jo Oulun puoluekokouksessa 2015, kun kuuntelin Emman puhetta. Tuolloin vannotin häntä lähtemään pj-ehdokkaaksi. Kiitos, kun totteli vanhaa setää.

 

Markus Wasara Helsinki Yrittäjä,

Creative Director

Vakuuttavaa näyttöä koko puoluetta auttavista johtamis- ja neuvottelutaidoista, erinomaiset viestintä- ja esiintymistaidot ja hyvin kirkas strategian ja vision taju.

 

Suvi Kukkonen Helsinki Tiedottaja Emma on pragmaattinen ja taitava yleispoliitikko ja hänellä on johtajan karismaa. Emma osaa neuvotella ja tehdä yhteistyötä myös oman puolueensa ulkopuolella. Emma välittää tosissaan ja ei ole menettänyt uskoa parempaan.

 

Emma on yksi sitkeimmistä ihmisistä, joita tiedän ja hän tekee paljon töitä mielestäni tärkeimpien teemojen vuoksi, kuten ympäristön- ja luonnonsuojelun sekä tasa-arvoisen yhteiskunnan.

–          Jenni Heikkinen, ympäristökonsultti

 

Anne-Mari Pahkala Helsinki Muotitaiteilija Emma Kari on äärimmäisen lahjakas poliitikko joka kykenee tuomaan kansalaiselle tärkeän näkökulman ajassa vallitseviin tärkeimpiin kysymyksiin. Emma kykenee esittämään näkökulmia ihmisten erilaisista lähtökohdista riippumatta väkevän puhumisen lahjan ansiosta. Emmalla on kyky herättää ajatuksia ja saada kuulija näkemään aihe useista eri näkökulmista oman ympäristön ulkopuolelta. Emma taistelee rohkeasti ja pyyteettömästi pienempien puolesta, mm. niin tasa-arvon kysymysten kuin talouden kysymysten äärellä. Emma on myös osoittanut tukeaan suomalaiselle muotoilulle ja design alan toimijoille, samalla tukien suomalaista alan työllisyyttä sekä kannustaen tulevaisuuden muotoilualan nuoria toimijoita rohkeasti tulevaisuuden innovaatioiden kehittämiseen, ottaen samalla huomioon tulevaisuuden kehityksen suunnan ja mahdollisuudet myös luonnon voimavarojen huomioimisen näkökulmasta.

 

Outi Silfverberg Helsinki Projektipäällikkö Arvostan poliitikko-Emmassa eniten arvojen kirkkautta ja niistä tinkimättömyyttä. Emma on pragmaatikko ja pirun kova neuvottelija, joka tunnistaa vaikuttamisen paikat ja saa asioita aikaan. Ympäristönsuojelusta tai heikompien ja äänettömien puolustamisesta ei kuitenkaan missään tilanteessa tingitä. Emma myös tietää, että tuloksia tehdään yhdessä. Lempeytensä ja rohkeutensa vuoksi hän olisi juuri oikea henkilö johtamaan koko suurta vihreää joukkoa.

 

Aikaansaava ihminen.

–          Heikki Naski, eläkeläinen

Sini

Terävä

Helsinki Sosiaalipolitiikan asiantuntija Emma on todella taitava poliitikko. Hänellä on arvot kohdallaan ja hän osaa rakentaa niistä konkreettisia poliittisia tavoitteita, joita viedä eteenpäin. Emmalla on vahva strateginen taju. Hän ymmärtää, miten ja milloin tavoitteita voi edistää ja mitkä ovat kunkin hetken polttavimmat kysymykset, jotka vaativat huomiota. Emma on ahkera ja omistautunut. Hänessä elää vahvana ideologinen liekki pelastaa maailma. Samalla hänellä on ehdokkaista vahvin osaaminen siitä, miten se pelastaminen oikeasti tehdään.

 

Laura Rantanen Turku Toimittaja, projektipäällikkö Kokemus, asenne, särmä, tunne, aktivismi, eläimet, ympäristö, luonto, rakkaus, kivuus, elämänilo, puhetaidot, kohtaaminen, eläinten hyvinvointi, intohimo, äitiys, neuvottelutaidot, aktiivisuus, kentän kiertäminen

 

Emma on taitava poliitikko, hän on samaan aikaan sekä määrätietoinen että yhteistyökykyinen. Emma on vihreä sanan varsinaisessa merkityksessä, hän puolustaa luontoa ja taistelee ilmastonmuutosta vastaan. Helsingissä Emma on saanut paljon asioita aikaan ja uskon, että hän olisi aikaansaava myös vihreiden johdossa.

–          Anni Tanskanen, opettaja

Satu

Poikkimäki

 

Turku Tradenomi (AMK) Emma on kaikista valovoimaisin puheenjohtajaehdokas sekä hän puolustaa vihreiden tärkeitä perusarvoja.

 

Kaisa Hernberg Helsinki Yrittäjä Emma on kokenut ja taitava poliitikko, joka on osoittanut kykynsä johtaa ja neuvotella haastavissakin tilanteissa. Hän perehtyy asioihin huolella ja osaa viestiä koskettavasti, mielenkiintoisesti ja mieliinpainuvasti. Emmalla on myös erittäin hyvä kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja ajatella strategisesti. Hänestä saamme sekä erinomaisen keulakuvan Vihreälle liikkeelle että taitavan johtajan puolueelle.

 

Juha

Eskelinen

 

Helsinki Opettaja, tutkija Emma on pragmaattinen visionääri, vuosiaan viisampi, luonnon ja oikeudenmukaisuuden puolustaja, primus inter pares erinomaisten ehdokkaiden joukosta.

 

Koska Emma on ihmisläheinen ja inspiroiva johtaja, jolla on osaamista, asiantuntemusta ja kokemusta puheenjohtajan tehtävään.

–          Amanda Pasanen, opiskelija

Tekla

Kosonen

 

Helsinki Opiskelija/Ylioppilas Emma on niitä poliitikkoja, joissa yhdistyvät rautainen osaaminen, valovoimainen lahjakkuus ja pitkän kokemuksen tuoma perspektiivi. Siksi Emma.

 

Oili

Sivula

Kauniainen Aluejohtaja, kirjastopalvelut Luotettava. Toivon tuoja.

 

Katri

Ylinen

 

Helsinki Eduskunta-avustaja Emman neuvottelutaidot, ja harjaantunut kyky löytää yllättäviäkin yhteistyömahdollisuuksia, ovat Vihreiden tavoitteiden saavuttamiseksi ovat ensisijaisen tärkeitä ominaisuuksia tulevaisuuden puheenjohtajalle. Siksi Emma.

 

Emma Kari taitaa aivan uudenlaisen tavan koskettaa ihmisiä, saada heidät kuuntelemaan ja kannattamaan Vihreitä. Hän on puolustanut menestyksekkäästi varhaiskasvatusta ja koulutusta leikkauksilta. Hän on rakentanut vihreiden menestystä Helsingissä ja luotan, että hän pystyy tekemään sen koko puolueelle, koko Suomessa.

–          Elina Moisio, yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntija

 

Salla Tuomivaara Helsinki Tutkija Emma on taitava poliitikko, jolta eivät arkisissa väännöissäkään unohdu toimintaa ohjaavat arvot. Hänellä on näkemystä ja kykyä viestiä. Emma on laaja-alainen ja osaava. Omaan päätökseeni tukea juuri Emmaa vaikuttaa myös se, että hänen eläinpoliittinen osaamisensa on vahvinta kaikista ehdokkaista.

 

Teo Comet Helsinki Euroopan vihreiden nuorten pääsihteeri Emma tunnistaa Suomen ja Euroopan suuret kysymykset. Hän tekee väsymättömästi töitä sen eteen, että nykyisillä ja tulevilla sukupolvilla olisi hyvä elämä. Vihreiden tulee osoittaa joka päivä, mikä politiikassa on tärkeää ja millä keinoin luomme oikeudenmukaisemman ja kestävämmän maailman. Siksi Emma.

 

Emma pitää kaikkien niiden puolia, jotka eivät välttämättä itse pääse hyvinvointiinsa vaikuttamaan. Opiskelijana koen tärkeäksi, että meitä kuunnellaan, ja isosiskona pidän varhaiskasvatuksen osuutta erittäin tärkeänä. Emmalla on aito halu puuttua ympäristöongelmiin ja niiden ehkäisyyn. Kaikki tämä ja monet muut syyt tekisivät Emmasta loistavan puheenjohtajan.

–          Tia Hepokangas, opiskelija

Taru Yli-Panula Seinäjoki Lähihoitajaopiskelija Rohkeus ja määrätietoisuus. Palo, jolla ympäristöasioista ja eläin- sekä ihmisoikeusasioista Emma tekee tiukkaa, mutta johdonmukaista työtä politiikassa. Emman tyyli kohdata uudet, vasta vihreisiin mukaan lähteneet nuoret, on ihana ja inhimillinen. Helposti lähestyttävä ja itselleni sopivan räväkkä persoona, joka kuuntelee aidosti. Siksi Emma.

 

Markku Sunimento Helsinki Journalisti, eläkkeellä Rohkea, viisas, kokenut, taitava, lannistumaton ja sydän paikallaan 💚

 

Teemu Meronen Helsinki Palvelupäällikkö Emmalla on vahva strateginen ajattelu ja kyky saada tuloksia aikaan. Emma puolustaa sivistystä ja kestävää markkinataloutta, jossa tehottomat yritystuet poistetaan. Emma on yhteistyökykyinen ja pragmaattinen johtaja.

 

Riikka Aapalahti Porvoo Perhehoitaja Mielestäni Emma osaa käsitellä mediaa taitavasti ja sulattaa ihmisten sydämet ystävällisellä käytöksellään myös ruohonjuuritasolla. Vaikka en ole kaikista asioista samaa mieltä, uskon vakaasti, että nimenomaan puheenjohtajana Emma olisi se, joka veisi Vihreät seuraavissa eduskuntavaaleissa ennennäkemättömään vaalivoittoon. Emma ei jää väittelyissä kiinni omaan henkilökohtaiseen statuksensa korostamiseen, vaan korostaa hyvällä tavalla ideologiaa ja ideologinen puoluehan olemmekin. Emmasta löytyy sellainen karisma, mitä vaaditaan valtion johdolta ja siksi äänestän Emmaa.

 

3 syytä: Luonto, luonto, luonto!

–          Lasse, teollinen muotoilija

Esa Heinonen Orimattila Sosiaaliohjaaja Johtaja, sydän, vahva ja rohkea.

 

Hannele Tallqvist Helsinki FM, aineenopettaja, erityisopettaja Emmalla on sydämen sivistystä, laaja tietopohja, taitoa ja intoa rakentaa tulevaisuuden vihreää, turvallista yhteiskuntaa sekä maailmaan globaalia oikeudenmukaisuutta.

 

Koska Emma on ahkera, innostava ja neuvottelutaitoinen poliitikko ja helposti lähestyttävä ihminen – juuri sellainen kuin puheenjohtajan tulee ollakin.

– Elina, kehitysjohtaja

Anna Koppanen Helsinki Emmalla on kokemus, näkemys ja rakkautta.

 

Marjaliisa Havio Helsinki AMK lehtori TtM eläkkeellä Emma Kari on pätevä ja asiallinen poliitikko. Hän ei ole kuitenkaan luopunut humaanista idealismista, mikä on harvinaista meidän aikanamme. Emma on aikaansaava ja asioihin perehtyvä. Myös tunteilla on paikkansa politiikassa, minkä Emma osaa näyttää arvokkaalla tavalla. Lisäksi Emma on nainen, ja koska hän on sopiva ja pätevä puolueen johtoon, hän on valintani.

 

Johanna Kohvakka Helsinki Hankepäällikkö Emman äänimäärä kuntavaaleissa 2017 oli vihreiden toiseksi suurin Anni Sinnemäkin jälkeen. Eikä ihme, sillä Emman työnjälki Helsingin kuntapolitiikassa on ollut vakuuttavaa. Hänen ansioikseen voi lukea mm. sen, että Hanasaaren kivihiilivoimala suljetaan, Helsinkiin tulee suojeltujen metsien verkosto, liikennesuunnittelun periaatteet on muutettu kävelyä, pyöräilyä ja joukkoliikennettä suosivaksi, lasten tasa-arvoinen oikeus päivähoitoon säilyi, päiväkotien ryhmäkokojen kasvattaminen torjuttiin, viikoittainen kasvisruokapäivä otettiin käyttöön, erityistä tukea tarvitsevien alueiden koulut saivat lisätukea, paperittomille tarjotaan oikeus terveydenhuoltoon sekä Helsinki on nykyisin Reilun kaupan kaupunki. Lisäksi Emman panos Niinistön erityisavustajana ilmastolain ja kalastuslain neuvotteluissa oli huomattava. Jos haluat saada asioita tapahtumaan, valintasi on Emma.

 

Emma on karismaattinen vihreiden arvojen puolustaja ja taitava viestijä.

–          Hanna Räisänen

Sara

Nyman

Pöytyä Opiskelija Puheenjohtajaehdokkaiden linjaerot ovat hyvin pieniä. Juuri siksi puheenjohtajan puhetaitojen ja selkeän viestinnän merkitys korostuvat. Ja näissä Emma on ehdoton ykkönen.

 

Jouni Vauhkonen Mikkeli Viestintäpäällikkö Vuosien kokemuksella päivänpolitiikasta haluan sanoa Vihreiden puheenjohtajakisasta jäsenillemme seuraavaa:

Minulla on kunnia tuntea ainakin jossain määrin kaikki puheenjohtajaksi ehdolla olevat. Hyvin varhaisessa vaiheessa päädyin kuitenkin kannattamaan puheenjohtajaksi Emma Karia.

Uskon vilpittömästi, että jokaisesta ehdokkaasta tulee hyvä puheenjohtaja, jossain vaiheessa.

Kaikista löytyy runsaasti viisautta, lämpöä ja huumorintajua. Poliittista arvostelukykyä on tarjolla kohtuullisen hyvin, mutta päivänpolitiikan hullunmyllyn kokemusta ja taitoa hallitustasolta löytyy eniten Emmalta. Hän on tuosta hyvästä joukosta tällä hetkellä kokenein ja kyvykkäin vihreä poliitikko.

Ehdokkaiden linjauksista ei löydy suuria eroja. Siksi kannattaa valita henkilö, joka parhaiten tunnistaa vaikuttamisen paikat ja saa aikaan oikeita asioita. Tuuli Kousa on tästä hyvin kirjoittanut.

Emman saavutusten lista on pitkä. Hän sai kunnallisvaaleissa 2017 toiseksi eniten Vihreistä ääniä tilanteessa, jossa pormestarikisa sävytti kamppailua hänen kotikunnassaan. Se on huikea tulos! Erityisavustajana hän neuvotteli ilmastolain ja kalastuslain. Hänen valtuustoaloitteensa pohjalta Helsinki on muuttamassa suhtautumistaan Fennovoiman omistamiseen.

Kaikilla näillä toimilla tulee olemaan valtakunnallista ja jopa rajat ylittävää merkitystä. Tässä mielessä Emma on huomattavasti edellä erinomaisia kilpakumppaneitaan, joita tulen kannattamaan seuraavissa puheenjohtajavaaleissa neljän tai kuuden vuoden kuluttua.

Valitaanpa siis Emma! Hän osaa toimia parhaiten koko Suomen hyväksi.

 

Vakuuttava, kehittyvä ja kuunteleva johtaja.

–          Timo Perälä, ylitarkastaja

 

Juha Huhtala Kouvola Yrittäjä Emmalla on kyky viedä puolue seuraavalle tasolle.

 

Senja Laakso Helsinki Tutkija Tutkijana arvostan sitä, että Emma pitää yllä tieteen ja tutkimuksen merkitystä politiikassa ja haluaa itse pohjata kantansa tutkittuun tietoon. Emma tekee töitä täysillä Vihreille tärkeiden asioiden eteen: ympäristön kestävyyden, luonnon monimuotoisuuden, feminismin, solidaarisuuden, avoimuuden ja oikeudenmukaisuuden. Emma on skarppi, hallitsee kokonaisuudet ja tunnistaa ne väylät, joilla asioita saadaan oikeasti aikaan, oli kyse sitten kalojen pyyntimitoista, ilmastolaista tai lasten tasa-arvoisesta oikeudesta päivähoitoon. Emma on tekijä, ja sellaisia ihmisiä tämä maa ja tämä maapallo kaipaavat.

 

Marikki

Hakola                   Porvoo             Mediataiteilija, ohjaaja

 

Tiina

Vuolle                     Helsinki            Opiskelija

 

Anna Emilia

Kivekäs                   Helsinki            Kustannustoimittaja

 

Katja

Käppi                       Helsinki            Asiakirjahallinnon suunnittelija

 

Amy

Burgess                    Helsinki / Seinäjoki

 

Saara

Ilvessalo                   Turku               OTM, toiminnanjohtaja

 

Heidi

Matkaselkä              Liminka            Geronomiopiskelija

 

Tuuli

Kousa                        Helsinki

Emma Kari

Paremman maailman tekijä, vihreä kansanedustaja, varhaiskasvatuslautakunnan puheenjohtaja ja kahden lapsen äiti.

Flickr

    Takaisin ylös