Huh mikä ilta! Pitkän synkän talven jälkeen tässä maassa on koittanut vihreä kevät! Ihmiset äänestivät vihreät koko maassa historialliseen vaalivoittoon! Itse olen lähes kuudella tuhannella äänellä Suomen eniten ääniä saaneiden joukossa. Olen häkeltynyt, kiitollinen ja onnellinen. Kiitos ystävät 💚

Hallituspuolueet keskusta, kokoomus ja perussuomalaiset kärsivät selvän vaalitappion. Ihmiset sanoivat ei koville arvoille ja lyhytnäköiselle politiikalle. Me olemme toiseksi suurin puolue Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Nokialla. Padasjoella ja Jyväskylässä olemme suurin ryhmä! Uusia upeita vihreitä nousee nyt valtuustoihin kaikkialla maassa.

Vaikka Helsingissä kokoomus säilyi suurimpana puolueena, on selvää, että seuraavat neljä vuotta tulemme tekemään vihreämpää politiikkaa kuin koskaan aikaisemmin. Läpi kampanjan kokoomus joutui lupaamaan kannattavansa kaikkia keskeisiä vihreitä tavoitteita. Täällä tullaan puolustamaan kouluja ja päiväkoteja, sulkemaan kivihiilivoimala, suojelemaan lähimetsiä sekä rakentamaan lisää joukkoliikennettä!

Tämä maa on nyt täynnä toivoa! Synkkyys on ohi! Me voimme muuttaa tämän maan suunnan! Kiitos ystävät! Tämä voitto on yhteinen!